Комплексне обстеження організму

Дата публикации 24 ноября 2021 22:50

Багато людей намагаються відкласти візит до лікаря. Якщо вчасно пройти обстеження організму, то це може позбавити вас дорогого лікування надалі, уникнути небажаних наслідків і прискорити процес одужання. Насамперед необхідно пройти повне медичне обстеження організму людям, які мають схильність до онкології чи спадкових захворювань.

Не секрет, що тривалість життя у багатьох країнах Європи та світу в середньому більша, ніж в Україні. І справа тут насамперед у тому, що там регулярно проходять комплексне обстеження, так званий чек-ап (від англійського check-up — перевірка). Воно й зрозуміло: виявлення патологій на початкових стадіях максимально збільшує шанси повне одужання. І після 40 років лікарі рекомендують здійснювати комплекс діагностики не рідше ніж один раз на рік.

Завдяки регулярній перевірці можна уникнути більшості серйозних проблем зі здоров'ям, попередити недугу або позбутися її на ранніх етапах.

Програм комплексного медичного обстеження нині існує чимало, але їх можна поділити на дві основні групи: це діагностика всього організму та вузьконаправлений чек-ап.

Раз на рік бажано перевіряти роботу всіх органів та систем. Це необхідно не тільки для власного спокою, але і для того, щоб не упустити перші ознаки порушення. А профільна перевірка дозволяє контролювати стан здоров'я тих, хто схильний до певних патологій.

Як пройти комплексне обстеження

Програми check-up дозволяють якомога раніше виявити можливе відхилення у стані здоров'я пацієнта. Але виявити найдрібніші зміни реально лише за наявності сучасного діагностичного обладнання, здатного забезпечити максимально високу точність результатів. Це допоможе лікарям у визначенні кінцевого діагнозу та призначенні відповідного та ефективного лікування.

Такі можливості має медичний центр «Oculus». Центр має в своєму розпорядженні штат висококваліфікованих фахівців і має весь необхідний арсенал обладнання нового покоління. Пропонуємо пройти комплексні обстеження у Львові за вигідними пакетами для чоловіків та жінок, обирайте на сайті за посиланням.

При виборі МЦ «Oculus» для проходження повного або профільного обстеження організму клієнти отримують наступні переваги:

  • здійснення діагностики у найкоротші терміни (1 день), що заощаджує час пацієнта;
  • можливість обрати час обстеження. Це дозволить пройти необхідні процедури та тести тоді, коли комфортно саме клієнту;
  • консультація фахівців перед чек-апом та після проведення обстеження. Пацієнт зможе поставити всі запитання лікаря не тільки про майбутнє обстеження, але і отримати вичерпну інформацію за результатами чек-апу;
  • використання сучасних методів обстеження (УЗД, лабораторне тестування, ендоскопія).

В МЦ «Oculus» всі дослідження та процедури проходять під наглядом досвідчених та кваліфікованих лікарів. Звертайтесь!

На правах рекламы

Распечатать страницу