Кращі доїльні апарати: відгуки про домашні мехдойкі

Дата публикации 28 января 2021 21:22

Коли розводиш молочну худобу, доїльний апарат домашній — це не розкіш, а реальна необхідність. Ручне доїння забирає надто багато часу та сил. Якщо плануєте продавати молоко, то так робота ніколи не почне окупатися. Якщо ж молоко отримуєте "собі на стіл", то навіщо витрачати стільки часу? Тоді вже простіше купувати молочну продукцію в магазинах. Мехдойка вирішить всі ці питання, та зробить молочне виробництво вигідним.

Масляні доїльні апарати: купити для будинку

Який доїльний апарат краще? Однозначно відповісти на це питання не вийде, тому що ферми та приватні господарства бувають різними. У всіх свої цілі та завдання. Однак, в більшості випадків масляні мехдойки отримують пріоритет. Вони працюють тихо, тому не лякають корів. Вони служать довше, тому їх рідко доводиться міняти. Вони працюють більш плавно та завдяки цьому у тварин підвищується молоковіддача.

У них є також недоліки: їх обслуговування обходиться дорожче. Коли думаєте про те, який доїльний апарат краще купити для дому, та придивляєтеся до масляних моделей, врахуйте: вам доведеться регулярно купувати індустріальне масло.

Сухі доїльні апарати: чим краще?

Відгуки в магазинах доїльних апаратів показують, що сухі доїлкі все ще користуються попитом серед українців. Чому? По-перше, звичка. Поширені міфи, що масло може потрапити в молоко, та зіпсувати продукт. Це неправда, тому вірити таким міфам не слід. Однак, є у сухих доілок і реальні переваги: не треба купувати масло, взимку їх можна включати навіть на вулиці. Для порівняння, масляні мехдойки взимку використовують лише всередині корівника. При низьких температурах масло застигає, через що включити мехдойку стає неможливо.

Які доїльні апарати в магазинах України купують найчастіше?

Українці хочуть купити хороший доїльний апарат, але не планують переплачувати. Для цього у них є всі можливості, адже вітчизняні мехдойки майже не поступаються імпортним. І серед них цілком можна вибрати відмінну модель. В українських магазинах доїльних апаратів ви знайдете техніку брендів:

  • Damilk;
  • Буренка;
  • Велес;
  • Доярочка;
  • Імпульс.

Найсучасніші і прогресивні з них: Дамілк і Буренка. Харківська компанія Дамілк випускає відомі моделі АІД-1,2,3,10 та УІД-10. Також пропонує їх в різних комплектаціях. Деякі з них з нержавіючими деталями молочної лінії, деякі — з регульованими пульсаторами. У вас буде широкий вибір, тому вибрати який доїльний апарат краще купити для будинку буде нескладно.

Посилку з мехдойкой доставлять Новою Поштою в будь-яку область України. Заберіть посилку в найближчому відділенні перевізника або замовте послугу кур'єрської доставки. Оплата - при оформленні замовлення банківським переказом або післяплатою, коли будете забирати посилку. Можлива доставка за межі України, в країни ближнього зарубіжжя (Молдову, Білорусь, РФ та інші).

На правах рекламы

Распечатать страницу